dissabte, 19 de setembre del 2015

Dia 9



Una pregunta, per que hi ha un grup de partits que parlen del 28S?, no podrien explicar les seves propostes avui?, els de junts pel si ja han dit quin full de ruta tenen (agradi o no), m’agradaria saber quin full de ruta tenen els senyors del PP o del PSOE, millor dit els senyors de Madrid. No estaria malament que avui ens expliquin quin son els seus plans.

Tot-hom parla del 28S i que jo sàpiga no passarà res de res, que tots s’ompliran la boca de han guanyat i de fet tot seguirà pràcticament igual. Sense parlament, sense majories per governar. El nivell de les amenaces canviarà d’objectiu, ara som tots els votants, els 28S seran els polítics i la política, uns que volen marxar i els altres que seria la fi del mon o que els tancaran a la presó (total més màrtirs).


Els escenaris del nou parlament català no son gaires i crec que tots podrien parlar, en serio, del 28S, en funció dels dos escenaris previstos. Avui seguim parats en la discussió vots o escons, discussió que ja cansa, que proposareu cada un de tots els que tant xerrant. Pot ser si ho expliquen aclariran moltes coses, però es clar la norma al nostre país es no complir cap compromís electoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada