dilluns, 21 de setembre del 2015

Dia 11




La por un nou argument  en la campanya electoral, es una eina que suposo, els que en saben ho deuen tenir clar, que la banca marxa, el corralito, Pronovias cap a Madrid, Almirall amenaça als treballadors, i un llarg etc. De fet per al votant totes aquestes amenaces no serveixen de massa, ja sabem que el mon lliberal – empresarial – mediàtic no vol que és mogui res, però de la mateixa forma no voldran perdre clients i aquí en tenim molts, uns set milions.

A que ve tanta tonteria, entenc que prendre els votants – ciutadans per imbecils es un recurs molt vell, resulta que tots estem adduïts, comprats, venuts, que no tenim opinió, que parlem del que diuen els altres. Be PROU, un respecte per cada una de les persones, que tots sabem que els únics criteris que és compren i és venen son els dels polítics professionals, que nosaltres com a persones, ciutadans i votants tenim el nostre criteri, la nostra opinió i la nostra voluntat.

Partits, coalicions, governs de dins i de fora defenseu el que vulgueu però deixeu d’insultar la intel·ligència d’una població, al final paga el vostre sou. Respecte per als qui dia a dia patim les vostres decisions i les vostres tonteries. Queda clar no tenim por de res, som responsables de les nostres decisions, no puc dir el mateix de vosaltres, els del costat obscur. 

Una mica enfadat, però ja toca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada