diumenge, 13 de setembre de 2015

Dia 3Pensava que avui, diumenge, la premsa aniria plena de enquestes, números, percentatges i sorpresa un repàs als diaris i resulta que cap comentari sobre qui guanyarà. També te la seva gràcia les noticies sobre el 27S no estan en les capçaleres més important, les digitals clar, alguns parlen de les eleccions espanyoles, altres que si Madrid, altres que els refugiats. Hi ha una conxorxa contra les eleccions de Catalunya?. Clar el futbol un 1-2 i un 0-6, que tanoca ets Jordi!!!!!

Be dons per seguir el blog sols hem queda una mica de contracrònica o contrapunts a la crònica, he intentat explorar alguns dels acudits dels nostres polítics.

Cristina Cifuentes: L’espectacle d’ahir va se vergonyós.
“Aquesta senyora no sols no te vergonya, no coneix el que es la vergonya”

Garcia Albiol: Demana el vot a la majoria silenciosa.
“No te altre remei, suposant que aquesta majoria està al seu favor, el que no vol saber es que la majoria silenciosa tampoc vol saber res d’ell, per això es silenciosa”

Iceta: Els  que se salten la llei acostumen a ser tractats de delinqüents.
“Si els pillen i si no canvien la llei (veure algunes resolucions del PSOE i del PP). També podríem dir que està en funció del moment, el que era il·legal ahir, avui pot ser legal, no legal, alegal o el que sigui.

Jordi Sánchez (ANC): Disposat a “donar cobertura” a accions de desobediència civil.
“Que jo sàpiga al autobús els “Espanyols” i els “Catalans” podem seure al mateix lloc. No confonguis la desobediència “legal” que pot ser lícita amb la desobediència civil, que la practiquem tots cada dia.

Duran: Catalunya va a un gobierno de izquierdas
“Amic Duran, qualsevol govern que no sigui el teu serà d’esquerres, amb nació o sense”

Albert Ribera: No quiero ser presidente de España si dentro no està Cataluña.
“Cap problema al pas que vas mai serà president d’Espanya, presumptuós!”


I com que no hem queda res més, acabo de fer l’arròs que avui el pare ve a dinar a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada