dijous, 14 de gener del 2016

Tot plegat


Temps de política a tot el territori, Catalunya i Espanya o Cataluña y España, contra gustos..., i el resum de la premsa del dia es: el serrell del Puigdemont, les paraules tremoloses de la presidenta, el nadó de la Bescansa, les marines del expresi, els nous poetes del nou presi,  els colors dels vestits de Arrimades, el careto del ministre del interior (català o catalán), el serrell d’alguna diputada, les  formes del nou president, els discursets de Podemos al congrés, el Rajoy sense plasma,  i si llegiu els diaris en trobareu mil.

Mentre a Twiter tenim els anomenats “trendig-topics”: #Ignacio Salas (?), #HMYVC (?), #Trono Chicas (?), #cambiame149 (?), #tronochicas (?), #clipmiracomovuelo (?), ni la més mínima idea de que va tot això.


Un te la sensació de estar en un món diferent, les imatges son simples i els trendig tòpics ni la més mínima idea, jo soc d’un grup tontaina en el que la discussió de les idees i el seu fonament son la base del futur. Avui començo a tenir clar que hi ha coses que no interessen el més mínim i el llenguatge del polítics i el social cada dia estan més propers, cap dels dos te el més mínim interès per mi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada