dimecres, 12 de setembre del 2012

5-0




Ara tots volen dir la seva, eren molts però no tots, un milió, (més o menys), ja ho deia jo, tots volen el mateix, tots som iguals, banderes amunt i banderes avall, comunicats, jo no puc però si que hi soc, fa uns anys no toca, però ara si, es el primer dia d’una nova Catalunya, federalisme o independència, pacte fiscal i no vull fer eco de tonteries en mitjans de comunicació de Madrid, etc... En definitiva, no se si es un 5-0, el que si se es que vàrem guanyar per galejada.

El que si es veritat que molts i molts érem al carrer, el que si es veritat es que el catalans ja en tenim prou de ser maltractats, el que si es veritat es que estem farts de polítics i polítiques que no pensin en la gent, tan d’aquí com d’allà. El que si es veritat es la fractura entre el carrer i els polítics, de tots els partits.

Unes preguntes sobre el 5-0. Era un partit amistós? O realment era un partit de lliga i ja tenim tres punts?. Nosaltres vàrem sortir al camp a jugar el partit i hem guanyat! Algú te capacitat per gestionar aquest resultat?. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada