dimecres, 11 de juliol del 2012

Banc Dolent o Banc dels Dolents



Tots afectats per la crisi, avui no es un bon dia, puja el IVA, baixen els sous, baixa la prestació per atur, revisaran la funció pública, o sigui menys serveis i més parats, revisarà el pacte de Toledo, vol dir que també ficarà la ma als jubilats, treu la deducció per vivenda i això sumat a tot el que ja teníem i al que el nostre govern autonòmic ja a rebaixat. Be tot sumat i pensant en una economia familiar vol dir que tenim per sobre una reducció del nostre poder adquisitiu al voltant del 25%.

Algú dirà que soc un exagerat, però cal sumar, treure una paga al any de catorze vol dir una disminució del sou del 7%, pujar el IVA tres punts vol dir el 3%. Treure la deducció per hipoteques vol dir al voltant del 2% anual, si contem que un e cada quatre es al atur i segueix menjant a casa i que van pujant el impostos sobre la energia, el euro per recepta, un percentatge sobre cada recepta en funció de la renda, i algunes coses més, crec que dir que hem perdut un 25% del nostre poder adquisitiu no deu ser gaire lluny de la realitat.

Això si per salvar a un grapat de ganàpies, de Banquers i de polítics, suposo que no tots. Per tal de fer un “Banc Dolent” ja te nassos, espero que també podem veure un Banc de Dolents, de tots els colors i de totes les mides, un Banc que com a mínim, tots el que si paguem, sabem qui te els diners, a quina butxaca son i que els tornin, que no els tenen dons a la garjola, que estan en altres països a buscar-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada