dimarts, 18 de desembre del 2012

Dona la cara







Diumenge vara’m penjar les fotografies “Dona la cara contra la droga”. Les fotografies estan exposades a totes les inclemències del temps i de les persones, però en qualsevol cas es una mostra d’art col·lectiva, es una mostra d’art en la que el procés es tant important com el autor, o millor dit que els autors, que som tots, els qui varen pensar el projecte, les persones que amb la seva cara és defineixen,  els que fan les fotografies, els que les pengen i tots aquells que amb el seu suport porten el diàleg obra espectador a peu de carrer, en aquest cas crec que tots formem part d’aquest diàleg, tots som autors i tots som espectadors. 

diumenge, 2 de desembre del 2012

Aritmètica



Negociar, sumar, restar, multiplicar idividir, crec és el que estan fen tots el partits polítics. Tota una aritmètica parlamentaria per saber el lloc per jeure els propers quatre anys, o els que toqui clar. De fet tots els altres, que som molts i majoria ens agradaria que aquesta aritmètica fos aplicada a d’altres coses. M’explico.

En primer lloc podrien sumar tots el milions d’euros irregulars que estan tapant i destapant cada dia, ara una corruptela per aquí, ara un pisets per allà, ara uns sous desconeguts, ara un frau fiscal, ara una rotonda, un tres per cent i una llarga llista de coses i més coses.

En segon lloc podrien restar tot un seguit dedespeses com son ara un informe de no se qui i no se per que, ara unes noves eleccions, ara una mala gestió dels serveis públics, ara un càrrec de confiança, dono diners a un sector privat amb una gestió fraudulenta com el bancari, una reunió que no serveix per res a qualsevol lloc d’Europa o on sigui, una carretera sense cotxes, un aeroport sense avions, una via sense tren, podeu ajudar-me a posar tots el llocs on els nostres polítics es gasten els calers i que no tenen cap sentit.

En tercer lloc podrien fer servir aquests coneixements matemàtics per una economia social en problemes com: un Euro perrecepta i que les farmacèutiques segueixin pujant a la borsa gracies als nostres impostos, desnonaments i bancs que no paguen els deutes, ni dels mateixos pisos vuits que deixen. Privatització de la sanitat i el nombre de gestors com a mínim no es mou. Menys diners per la educació i ser el pitjors d’Europa. 

Se que tot això és mol difícil d’entendre per els que no som al parlament, el d’aquí o el de allà, però ja que tenen tants coneixements matemàtics podrien fer el favor de fer-los servir en favor dels qui paguem el impostos i per extensió el seu sou.  O és que sols saben sumar les cadires delparlament pintades de diferents colors?.